AZ ELMÚLT IDŐK KÖNYVES SZERZEMÉNYEI

Mivel már elég régen készítettem könyves bejegyzést, ezért összeszedtem most nektek azokat a könyveket, amiket mostanában olvastam, és amik még arra várnak, hogy elolvassam őket. Szerintem elég izgalmas könyveket sikerült összeválogatnom, tehát ha szeretitek a jó könyveket, mindenképpen olvassátok el ezt a bejegyzést is!

FODOR MARCSI - NESET ADRIENN:
50 ELSZÁNT MAGYAR NŐ
Ezt a könyvet ajándékba kaptam, de boldogan vettem a kezembe, mert korábban már nagyon sok jót hallottam róla, és szerettem volna minél hamarabb elolvasni. Nagyon izgalmas könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek!

"Ötven magyar nő, akikről utcákat, tereket, bolygókat neveztek el, ám a tankönyvek sokszor meg sem említik őket. Ötven nő, akik mertek valamiben elsők lenni. Olyan nők, akik a leleményességüknek és a kitartásuknak köszönhetően mindig kimásztak a legmélyebb gödörből is, és közben sem feledkeztek meg arról, mit diktál az emberség. Izgalmas életutak, példaértékű történetek múltból és jelenből - a jövőnek."
Kolibri Kiadó, 3999 Ft.


ITT TUDJÁTOK MEGVÁSÁROLNI:

ESTHER HICKS - JERRY HICKS:
A VONZÁS TÖRVÉNYE
Ez a könyv Az Univerzum legfontosabb törvényét, a mozgás törvényét mutatja be, vagyis amit kérsz, azt megkapod és még ennél sokkal többet is. Nem csupán az Univerzum egyik legfontosabb törvényének leírását találod meg benne, hanem az élet működésének könnyen érthető magyarázatát is. Megtudhatod, hogy hogyan kerül hozzád a legtöbb kívánt, vagy nem kívánt dolog. Megismerheted a mindenhol jelen lévő törvényeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, és megtanulhatod, hogyan működtesd őket úgy, hogy azok a hasznodra váljanak, szóval bátran ajánlom ezt a könyvet MINDENKINEK, de tényleg mindenkinek, mert hasznos kis olvasmány, főleg azoknak, akik hisznek ezekben a spirituális dolgokban.
Édesvíz Kiadó, 2990 Ft.

CHRISTELLE DABOS:
A TÉL JEGYESEI
Mivel kedvelem a fantazyregényeket, ezért ezt a könyvet mindenképpen szerettem volna elolvasni. Nagyon klassz kis könyv, elsőre talán kicsit ijesztő lehet a vastagsága, de ha kicsit jobban belemerül az ember, már alig bírja letenni a kezéből. A könyv 2016-ban Franciaország legjobb ifjúsági regénye volt, tehát mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen típusú könyveket. 
Kolibri Kiadó, 3499 Ft.

Novemberben megjelent a Kolibri Kiadónál a könyv második kötete, a linkre kattintva tudjátok megvásárolni:
Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban

JESSICA JOELLE ALEXANDER - IBEN DISSING SANDAHL:
GYEREKNEVELÉS DÁN MÓDRA
Nem feltétlenül azért olvasom ezeket a könyveket, mert gyereknevelési tanácsokra lenne szükségem, inkább azért, mert érdekelnek ezek a történetek. Mivel Dánia már évtizedek óta a világ legboldogabb országa, ezért nagyon érdekel, hogy ők, hogyan nevelik a gyermekeiket. 

"A gyerekek alapvető jóságába vetett hit, az őszinte és hiteles szülői hozzáállás, az elfogadás és az ítélkezésmentesség olyan nevelési alapelvek, amelyeknek eredményeként a gyerekek kiegyensúlyozottak, érzelmileg rugalmasak, empatikusak és együttműködők lesznek. Ezek pedig mind olyan tulajdonságok, amelyek meghatározzák azt is, hogy felnőttkorunkban mennyire leszünk boldogok."
HVKkönyvek, 3500 Ft.


ORAVECZ NÓRA:
VAN EGY ÖTLETEM
Szerintem ez a könyv egy nagyon szuper kis könyv, mindenkinek ajánlom, aki valamilyen énmárka felépítésében gondolkozik online. Nóra nagyon jól leírta a saját tapasztalatait, illetve a legsikeresebb hazai és nemzetközi bloggerek, illetve véleményvezérek tanácsait is megosztja az olvasóival.

"A Van egy ötletem kihagyhatatlan azok számára, akiket érdekelnek a közösségimédia-sztárok kulisszatitkai vagy az énmárkaépítés kipróbált és bevált módszerei, de azok számára is nélkülözhetetlen, akiknek van egy ötletük, amit az online világban szeretnének megvalósítani."
Libri Kiadó, 2999 Ft.

ÉVE HERRMANN:
100 MONTESSORI FEJLESZTŐ GYAKORLAT 15 HÓNAPOS KORTÓL
Az egyik legjobb könyv, amit mostanában a kezembe vettem. A Montessori-módszer nagyon elvarázsolt, nagyon tudok vele azonosulni, és a kislányom is nagyon élvezi ennek a módszernek a világát, éppen ezért a jövőben a blogot is szeretném majd egyre inkább effelé terelgetni. 

Ez a könyv bemutatja a Montessori-pedagógia alapelveit:
- hogyan segítsük a gyermeket önmaga felismerésében és a világ megértésében
- hogyan segítsük önmaga ápolásának megtanulásában és a környezetéről való gondoskodásban
- hogyan teremtsünk alkalmat a gyermeknek arra, hogy koncentráljon és a kezével tevékenykedjen
- milyen eszközöket készítsünk, és hogyan alakítsuk környezetét a képességeinek megfelelően.
Móra Könyvkiadó, 3499 Ft.

MEIK WIKING:
HYGGE
A DÁN ÉLETÉRZÉS, AMELY BOLDOGGÁ TESZ
Erről a könyvről nagyon sok jót hallottam már, ezért az idei könyv kívánságlistámon is rajta van, mert mindenképpen szerettem volna elolvasni. Kihasználva az októberi Glamour napokat, a Libriben meg is vettem, igaz még azóta se sikerült elolvasnom, de a következő hetekben szeretnék erre mindenképpen sort keríteni.

"E gyönyörű és inspiráló könyv segítségével lépésről lépésre sajátíthatjuk el a hygge - és általa a boldogság - titkait: megtudhatjuk milyen szerepet játszanak ebben a fények, a jó ételek, a társas kapcsolatok, a karácsony vagy éppen az öltözködés.
A rengeteg érdekes információ és összefüggés mellett a gazdagon illusztrált kötet gyakorlati tanácsokkal (konkrét példákkal, receptekkel, ötletekkel) is szolgál, melyek segítségével bárki könnyedén belecsempészheti a hygge elemeit a mindennapjaiba."
Kossuth Kiadó, 4500 Ft.Köszönet a Kolibri Kiadónak, amiért szponzorálta ezt a bejegyzést!

TI MILYEN KÖNYVET OLVASTATOK UTOLJÁRA?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.