DECEMBERTŐL INDUL A TÉLI FOTÓS KIHÍVÁS!

Korábban még sosem csináltam ilyet, és mivel a december az egyik kedvenc hónapom, ezért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha indítanék egy téli-karácsonyi fotós kihívást, ami december 1.-én szombaton indulna, és mivel a decemberi hónap 31 napos, így a kihívás is 31 napig tartana.

A kihívás Instagramon zajlik majd, és azért, hogy könnyebben megtaláljuk egymás képeit, arra szeretnék kérni mindenkit, hogy használjátok a #lauramommykihivas és #31napostelifotoskihivas tegeket (ékezetek NÉLKÜL)! Mivel konkrét szabályok nincsenek, ezért természetesen használhattok régebbi képeket is, de én az adott napon készült, friss képeknek jobban örülnék! 😉

Minden reggel az insta sztorimba rakom ki az adott nap témáját, így emlékeztetve majd titeket az aktuális nap témájára. Ha bárkinek kimaradna vagy lemaradna egy két nap, akkor sincs semmi baj, hiszen ez nem egy verseny!

Remélem örömmel csatlakoztok majd a kihíváshoz! Aki eddig még nem követett be az Instagramon, az most IDE kattintva be tud követni, és szombattól indulhat is a móka!

Sok szerencsét mindenkinek!
Szombaton kezdünk!
Fotózásra fel!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.