LEGNÉPSZERŰBB BEJEGYZÉSEK 2018-BAN

Ismét eltelt egy év és szeretném Nektek ezúton is megköszönni, hogy 2018-ban is velünk tartottatok. Ebben az évben is sokféle témát érintettem, írtam az örömteli pillanatokról, a sikerekről, a vicces történetekről, de a szomorú dolgokat sem rejtettem véka alá. Összegyűjtöttem most nektek azokat a bejegyzéseket, amiket a legtöbben kedveltetek és az én szívemhez is közel álltak ebben az évben. A bejegyzés címeire kattintva, elolvashatjátok majd a teljes bejegyzéseket. Nektek melyik volt a kedvencetek? Miről olvasnátok még szívesen a jövőben?

10 DOLOG, AMIRŐL FOGALMAM SE VOLT ADDIG, AMÍG NEM SZÜLTEM

A várandósság maga a csoda. Én nagyon szerettem ezt az időszakot. A világ legcsodálatosabb dolga, amikor egy pici élet növekszik benned, és tudod, hogy az az apró emberke egy olyan szerelem gyümölcse, ami úgy hiszed, örökké fog tartani. Ugyanakkor hatalmas felelősség is, amit talán a kezdetek kezdetén még fel sem fogsz, de aztán ahogy az első katartikus élmény elül, rádöbbensz, hogy mindent ennek a kisbabának kell alárendelned. 

ÉN ÉS A TESTEM | TESTEM A SZÜLÉS UTÁN

Amióta megszületett Laura, egyáltalán nem vagyok a súlyommal megelégedve, és ebben a bejegyzésben bővebben is kifejtem az érzéseimet ezzel a témával kapcsolatban.


MINDEN ANYÁNAK JÁR AZ ÉNIDŐ!

"Kisbabás anyukaként az egyik legnagyobb kincs az életemben az énidő. Ilyenkor zsúfolok be minden olyan dolgot, amit a gyerek mellett nem tudok megcsinálni."

ALUDJ JÓL, GYERMEKEM!

Minden szülő nagyon örülne annak, ha jó alvó lenne a gyermeke, de sajnos vannak olyanok, akiknek már a kezdetektől fogva rossz alvó a babájuk, és olyanok is, akiknél menet közben történik valami, és rossz alvóvá válik. A bejegyzésben arról olvashattok, hogy hogyan tanítsátok meg önállóan elaludni a gyermeketeket!


MIÉRT KERESI MINDENKI A KÉNYELMES, OTTHONRÓL VÉGEZHETŐ MUNKÁT,VAGYIS HOGYAN LESZNEK A GYESEN LÉVŐ ANYÁKBÓL SIKERES NŐK, ÜZLETASSZONYOK?

Sok minden érdekel, de valami olyan munkára vágytam, ami stresszmentesebb, és nyugodtabb életet tud biztosítani számomra. Mivel imádok költekezni, utazgatni, étteremben enni, így mindenképpen olyan munkát szerettem volna, ami ezeket lehetővé teszi. Ekkor jött a jel - éppen elkészült az egyik aktuális Youtube vlogom, amikor egyszer csak mindenféle online anyus videókat dobott fel nekem a youtube. Már kezdtem egyre idegesebb lenni, hiszen egyáltalán nem szerettem ezeket az  MLM-es, agymosós nyomulásokat, szó szerint falra másztam volna tőlük...de végül csak belenéztem az egyikbe, mert kíváncsi lettem. 


AMIT HARMINC UTÁN MÁR TUDOK...

"...Hogy a szülés igenis túlélhető. 
Hogy nem kell rendszeresen menstruálnod ahhoz, hogy teherbe essél!
Hogy anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon, de egyben hatalmas felelősség, és örök aggodalom..."

MONTESSORI JÁTÉKTIPPEK 0-3 ÉVES KORIG

"Összegyűjtöttem pár olyan játékot, amit a Montessori könyv is ajánl, és nem kerül egy vagyonba, elég sok üzletben beszerezhető, és nem kell értük messzire utazni..."


MONTESSORI 20 LEGFONTOSABB GONDOLATA A GYERMEKNEVELÉSRŐL

"Bizonyára a Te fejedben is megfordult már, hogy vajon jól neveled e a gyermeked és jó döntéseket hozol e a nevelésével kapcsolatban!? A mostani bejegyzésem célja, hogy röviden összefoglaljam a Montessori gyermeknevelés alapelveit, hátha neked is segít majd a jövőben!"

12+1 JÁTÉKTIPP ESŐS IDŐRE - NEM CSAK MÁSFÉL ÉVESEKNEK

"...összeszedtem pár olyan tippet, amivel a lakásban is leköthetjük a babák figyelmét, ha odakint éppen esik az eső..."


HISZTI ÉS DACKORSZAK - HOGYAN KÜZDJÜK LE!?

"Természetesen Laurának is vannak rosszabb, nyűgösebb napjai, ő is szokott hisztizni, mint minden gyerek, de véleményem szerint ha ezt okosan kezeljük, és nem adunk neki túl sok figyelmet, akkor nem is fogja sokáig csinálni."

5 DOLOG, AMIT MÁSKÉPP CSINÁLNÉK, HA JÖNNE A TESÓ!

"...ha jönne a második baba, akkor is mindent ugyanígy csinálnék...egy pár dolog kivételével..."

ÍGY ALAKULT ÁT A BABASZOBA A KÉT ÉV ALATT

"Két év alatt a babaszoba rengeteget változott, és ahogy Laura egyre nagyobb lett, a szoba is kezdett egyre nagylányosabbá válni. A jelenlegi állapot nekem nagyon tetszik, azt hiszem a lehető legtöbbet kihoztam belőle, amit csak tudtam. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen átalakuláson esett át Laura szobája az elmúlt két évben, akkor tartsatok velem egy kis időutazásra!"


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.