BABA-MAMA KEDVENCEK | OKTÓBER-NOVEMBER

Az elmúlt két hónapban elmaradtak a baba-mama kedvencek, hiszen már október óta a karácsonyi, adventi illetve a születésnapi dolgokra vagyok ráhangolódva, szóval azt hiszem a decemberi kedvencek poszt igazán izgalmas lesz, de azért ezt se hagyjátok ki, mert itt is vannak szuper dolgok!


BABA KEDVENC

INTERAKTÍV JÁTÉK KUTYA PÓRÁZZAL
Ezt a kutyust a születésnapjára vagy Karácsonyra vettük neki, de mivel nem voltam elég figyelmes, és véletlenül kint hagytam a polcon miközben kerestem valamit, így hamar meg is találta, és azóta el se lehet venni tőle, mert annyira szereti. A kutyus a póráz segítségével sétál vagy ugat. Először félt a kutyustól amikor be volt kapcsolva, de végül hamar megbarátkoztak és azóta minden nap eteti, itatja, sétáltatja. Szerintem nagyon aranyos kis játék, egyből megtetszett, ahogy megláttam, még annak ellenére is, hogy nem szoktunk neki ilyen játékokat venni. A kutyust a Pepcoban vásároltuk.

TELI TYÚKÓL - TÁRSASJÁTÉK
Szintén Pepcos szerzemény, még tavaly télen vettem, és el is tettem a szekrény mélyére, hiszen Laura még kicsi hozzá, mi pedig nem vagyunk egy társasjátékos család, egyenlőre! A napokban előszedtem, mert eszembe jutott, hogy van egy ilyen játékunk, Laurának pedig annyira megtetszett a doboza és a benne lévő tyúkok, illetve tojások, hogy tettünk egy próbát, hátha tudunk már együtt játszani. És kellemeset csalódtam, mert nagyon ügyes volt, szépen dobott a dobókockával, és nagyon ügyesen pakolgatta a tyúkokat is...végül annyira belejött, hogy ő nyerte a játékot. Azóta annyira szereti, hogy naponta, kétnaponta hozza, és játszani kell vele. Már a kezdő lapokat is ő pakolja ki a dobozból, szóval már tényleg nagyon ügyes hozzá. 

BUBA, A HORGOLT KISMACI
Az októberi Mihány-napi vásáron vettük neki. Ő választotta magának, és ő is nevezte el Bubának a kis macit. Azóta annyira szereti, hogy Nyunyi, az alvókendő mellé a macika is betársult alvótársnak, illetve szinte mindenhová viszi magával. A Tűrőlpattant oldal készítette, és tényleg tiszta szívből ajánlom őket mindenkinek, mert nagyon szépen dolgoznak.

HORGÁSZÓS JÁTÉK
Van többféle horgászós játékunk is, de eddig szerintem ez a legszórakoztatóbb, hiszen nem csak horgászni szokott vele, hanem szereti a pecabotot is visszatenni a helyére, illetve a halakat a karikára. Szerintem szuper kis készségfejlesztő játék ő is. 

MAMA KEDVENC

CUKIMAMIK HATÁRIDŐNAPTÁR
A 2019-es naptárral már ez a harmadik ilyen naptáram, amit nagyon szeretek, mert sok hasznos dolog van benne, bár ahogy gyorsan belelapoztam, voltak dolgok, amikben csalódtam egy picit, azon igazán változtathattak volna az idén. Az egyik pl. a színező. Oké, Laura még nem úgy színez, mint egy nagyobb gyerek, de az csak az ő oldaluk, és egyből kiszúrta, hogy ugyanolyan mint az idei (2018-as határidőnaptár) színezője volt....azon szerintem már változtathattak volna. Én személy szerint a havi tervezőt is hiányolom belőle a korábbiakhoz képest (vagy csak én nem találom most benne?)

Ami nagyon tetszik, hogy benne van egy szuper baba horoszkóp, illetve egy összesítés arról, hogy hogyan fejlődik a baba az első két évben, illetve egy szuper lista is, hogyha babával utazunk, akkor mit vigyünk magunkkal az utazáshoz.

PÉNZTÁRCA
Tavasszal vettem utoljára pénztárcát, ami az utóbbi időben már nagyon megérett a cserére, így vettem helyette egy másikat. Ezt a pénztárcát az Aliexpressen találtam, és azért örültem annyira, mert vagy öt-hat évvel ezelőtt már volt egy ugyanilyen pénztárcám, és akkor is nagyon szerettem, és elég sokáig bírta a strapát. Szóval ő most nagy szerelem, örülök, hogy újra rátaláltam!

KÖNYVEK
Sok új könyvet vettem mostanában, és mindegyiket imádom. A könyvekről EBBEN A BEJEGYZÉSBEN olvashattok bővebben!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.