ÉJJEL-NAPPAL A REPÜLŐTÉREN | KÖNYVAJÁNLÓ


A könyvet a Kolibri kiadótól kaptuk, Laura egyik karácsonyi ajándéka volt. Aki ismeri az Izgő-mozgó Nagyváros című könyvet, annak már ismerős lehet ezeknek a könyveknek a stílusa. A könyv több mint 50 mozgatható eleme segít a gyerekeknek felfedezni a repülőtér és a repülők világát. Mivel a könyv 3 éves kor felett ajánlott, ezért érdemes a kisebb gyermekeknek szülői felügyelettel nézegetni, hiszen a kisebbek még hamar leszakíthatják ezeket az elemeket, ha egyedül hagyjuk őket.

A könyv által megismerhetjük a különböző repülőgépeket, beleshetünk a repülőtér kulisszái mögé, megtudhatjuk a vízi repülés titkait, és megismerhetjük a műrepülés alakzatait is. A könyv lapjain megelevenednek a pilóták, a légiforgalmi irányítók, a karbantartók és a szerelők mindennapjai, az aprólékos és részletek illusztrációk pedig feltárják a repülés történetének bravúrjait és hihetetlen kalandjait. 

Tehát ha van olyan gyermek a családban, aki szereti a repülőgépeket, és szeretnétek őt egy ilyen szép könyvvel meglepni, akkor mindenképpen vásároljátok meg, mert tényleg nagyon szép és okos dolgokat tanít a gyerekeknek.

A VIDEÓT ITT NÉZHETITEK MEG:


Köszönet a Kolibri Kiadónak, amiért szponzorálta ezt a bejegyzést!

A KÖNYVEKET ITT TUDJÁTOK MEGVÁSÁROLNI:

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!


Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.